Buse Terim

2 Mart 2017

Bu hafta İstanbul ne yapıyor? (27 Şubat-5 Mart)

Tiyatrodan, yemek atölyesine birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı rehberiniz Mina Karanis’in tavsiyeleriyle sizleri bekliyor!

bhny_27_02_2017_680

Continue reading…

Mart ayında uğramanız gereken 3 mekan

2 Mart 2017

Yazarımız Ahmet Faik Karanis, Mart ayında midenizi şenlendirecek yepyeni mekan önerileriyle karşınızda. Bu ay lezzetli ve farklı bir tat arayışındaysanız bu 3 öneriye kulak verin.

mart_ayinda_gidilmesi_gereken_yerler_naomi_2

Continue reading…

Milliyet – Suşide Peru Füzyonu

2 Mart 2017

Nişantaşı’nın yeni mekanlarından Naomi Sushi Bar’ın menüsü suşinin normal halini aşan ve Peru soslarıyla zenginleştirildiği bir füzyon mutfağından izler taşıyor

suside-peru-fuzyonu-8580139 Continue reading…

GURULOGY’de Ayın Mekanı

22 Aralık 2016

gurulogy-naomi-sushi-bar

Gurulogy’de Eylül ayı mekanı çok havalı, gösterişli bir mekan değil ama Sushi severler için kaçırılmaması gereken yepyeni bir adres. Naomi Sushi Bar, kafe ve restoranlarıyla Nişantaşı’nın en keyifli caddelerinden biri olan Mim Kemal Öke üzerinde Den Café’nin yanında eski Bread&Butter’ın yerine açıldı.

devamı internet sitesinde…

Bu Hafta ki Misafirimiz Doymakyok.com

5 Ekim 2016

naomi-sushi-bar

Bu hafta ki konuğumuz www.doymakyok.com tüm deneyimlerini sitesinde paylaştı.
Deneyimlerini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

instagram : doymakyok

Mynet Yemek Mekan Önerisi

2 Ekim 2016

naomi-sushi

Gerçek Sushi’nin ve Japon kültürünün tadına varmak isteyenler için
muhteşem bir mekan önerimiz var : NAOMİ
– Mynet Yemek / Haber Linki

mynet-yemek

Meraklılarına Sushi Rehberi

5 Eylül 2016

hashi

Japonların köklü mutfağının bir üyesi olan Sushi, 1980’lerden sonra tüm dünyaya yayılan bir lezzet… Ama konu damak tadına düşkün biz Türkler olunca, iş tabi ki değişiyor! Kimilerinin öğle yemeğinde yediği, kimilerinin de ”ayy ben bunu tatmam bile” dediği Sushi’nin, Japon şeflerinin maharetli ellerinden çıkıp tabağınıza kadar geldiği o yolculuğa gelin birlikte çıkalım…

Continue reading…